torsdag 7 oktober 2010

ISS Facility tar över TraffiCares pendeluppdrag!


Den 1 november 2010 kommer TraffiCares pendeluppdrag att överföras till ISS Facility. Det berör alla som idag är anställda av TraffiCare. En överenskommelse har slutits mellan de fackliga organisationerna och ISS om hur inrangering av personalen på pendeln ska genomföras.

Läs mera: TraffiCare företag i fritt fall>>>>

Överenskommelsen innebär att:
• All personal som arbetar på TraffiCare inom pendeln kommer att erbjudas anställning på ISS Facility.
• Alla anställningsvillkor följer med till ISS Facility. Det innebär att lön, sparad semester, FV-dagar, kompsaldo m.m inte påverkas av övergången till ny arbetsgivare.
• De lokala kollektivavtalen och andra överenskommelser som slutits mellan SEKO och TraffiCare på pendeln följer också med över till ISS. Spårtrafikavtalet gäller för verksamheten.
• ISS Facility förbinder sig att följa det ”portalavtal” som binder samman företagen inom pendeltågsverksamheten.

Alla anställda vid TraffiCare kommer att få ett brev hemskickat där man erbjuds anställning på ISS Facility. Anställningen överförs automatiskt till ISS Facility. Nya anställningsavtal kommer att skickas ut senare.

OBSERVERA! Det är bara om du inte vill låta din anställning gå över till ISS Facility som du måste fylla i den blankett som medföljer i brevet från ISS. Detta är inget SEKO Pendelklubben rekommenderar sina medlemmar att göra eftersom det med all sannolikhet leder till varsel om uppsägning på grund av arbetsbrist.


Har du frågor? Ta kontakt med klubbstyrelsen!
Tele:08-762 23 41
E-post: seko.stockholmstag@stockholmstag.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar